torsdag den 3. oktober 2013

Nye Toner

Siden januar 2012 har Teatret Bremen i København arrangeret aftener med med fokus på ny, dansk musik, som de kalder 'Nye Toner på Bremen Teater'. Konceptet går ud på at tre etablerede kunstnere hver får lov at tage et spirende stjernefrø med, og således har prominente navne som Silas Bjerregaard fra Turboweekend, Orgi-E fra Suspekt og Alberte Winding tidligere været blandt de såkaldte kuratorer, der har præsenteret MØ, Sekuoia, Schultz and Forever, Folkeklubben og Kites and Komets - for nu bare at nævne et par stykker.

Bremen er nu nået til nr. 6 af slagsen, som løber af stablen lørdag den 19. oktober. Denne gang er Linkoban, Shaka Loveless og direktøren for Frost Festival på banen som kuratorer, mens deres kunstnere endnu ikke er offentliggjort. Det foregår på Bremen fra kl 17, og Anja Pil Overgaard står til at skulle styre løjerne. Hende ved jeg ikke lige hvem er, men mon ikke de i virkeligheden mener Anja Pil Overby (hende med Musikprogrammet på DR2, du ved)? Det ville i hvert fald give rigtig god mening.




Udover nogle interessante, nye musikere, afholdes der hver gang også musikquiz med angiveligt ret lækre præmier, og der quizzes i både ny som gammel musiktrivia. Desværre er jeg ikke hjemme på dagen, det er ellers en aften lige efter mit hoved!

Og nå jo, så er det gratis. Så du har ingen undskyldning. Hent billetterne her.

/A


Ingen kommentarer:

Send en kommentar